Ingeniør studerende på Alsion

Hej Anita,

 
Vi er en gruppe studerende for første semester i Interaction Design (ingeniør) på SDU, Sønderborg. Som vores afsluttende semester projekt har vi valgt at arbejde med kropssignaler/krops-fornemmelser, bevægelse, musik og integrering af de nævnte i en læringsprocess/genoptræningsprocess.

Gennem vores research for mulige retninger i området har vi fundet dit arbejde i meditation, krop og sind rigtig spændende og relevant for projektet.

Derfor vil vi høre an om du vil have lidt tid til at mødes i løbet af denne uge og vi kan have en dialog/interview om emnerne. Det vil være uformelt og åbent og helst på engelsk( Da nogle af gruppemedlemmer ikke taler dansk). Hvis det ikke er muligt, så kan vi foretage det på dansk eller skiftevis.

Kunne vi finde f.eks. fange dig efter dine timer for meditation i AOF's bygning i Sønderborg? Vi er kun en gruppe af fire personer, og måske kun halvdelen vil være der for interviewet.

Vi håber at det kan lade sig gøre! 

De venligste hilsner,

Dunia Jørgensen
 
 
Svar den 9.3.2015
 
 Hej Dunia!
Jeg vil gerne være med til at støtte jeres projekt. Mit engelsk er ikke så god. Derfor bliver det nok nødvendig med en tolk ;-) jeg vil have en tid til jer onsdag kl 11.00 eller tors kl 10.00 vi kan mødes ovnpå Aof .
Jeg vil gerne være vært til en kop the/vand og samt, en lille meditation for krop, sind og sjæl ;-) 
Da jeg mener den bedste oplevelse i kan få, når i selv mærker efter. Hvad der sker i krop og sind når i  mediter og er i denne prosses ;-) I vil også have mulighed for at tale med mine kursister, skulle i have lyst til det.
Hvor mange vil i møde op ;-)     Glæder mig til at møde dig/ jer . Med venlig hilsen Anita 
Sendt fra min iPhone  
 
De ville gerne vide noget om. Hvilken virkning meditation har på krop og sind. Jeg inviterede de 4 Ingeniør studerende til en guidet meditation.  Et meget interessant og berigende dybte interviw for os alle ;-) Tak til jer i ville udforske den del.