Triggerpunkterne

Triggerpunkterne

Massage teknik og behandling

En massage teknik som veksler mellem tryk på meridianpunkter, stryg på meridanbaner, træk i huden samt dyb massage i musklene.

En massage teknik som indholder samtlige efterfølgende massageteknikker samt åndedrætsøvelser

 

Fysiurgisk massage

 Fysiurisk massage  er en dybdemassage, hvor jeg arbejder med  specielt rettet opmærksomhed på denne muskel tilstand. Fokusering på æltning af en muskel, strækning samt skærpe opmærksomhed på krops området. Jeg vil altid have fokus på helhed af kroppen og afslutte  med lange af opblødende strøg.

 Bindevævmassage

  Bindevæv er en massage som aktiverer  blod gennem strømning En massage hvor bindevævet og  lymfedrænage massage kommpineres sammen. Denne  teknik , hvor bindevævet løftes og hvor jeg arbejder med huden i rullende bevægelse form kan opleves dybt. Jeg afslutter altid med massager hovedebund. 

 

Lymfedrænage behandling

Jeg lægger mine fingrene fladt mod huden, og huden forskydes i kreds blivende på samme sted, eller som fremadskridende spiraler.Jeg starter med let berøring af huden.  Arbejder med 4 forskellige trin.

Lymfesystemet hjælper kroppen med et normalt væskebalance i væv og blod. Aktiv påvirkning lymfesystemet giver afspænding af muskelaturen. Lymfedrænage virker afslappende på den muskelatur. Ved påvirkning af lymfesystemet sker der indvirkning på det vegetative nervesystem , som er medvirken til at du kan hvile, sove og genopbygge dit energi neveau.

Polaritetsmassage 

Polaritets er en behandling hvor jeg arbejde med små tryk overpå din krop. Med min intuition vil jeg guide dig igennem det hvad der er vigtigt for dig.

Denne Behandling foregår med alt tøj på. Du vil ligge behagelig på min briks i rolige omgivelser. Under behandling vil du opleve at du giver slip i spændingen og uro i kroppen samt din hoved bliver lettet for mange tanker. Du vil opleve at synke ned i kroppen og giver dig hen til en meditativ tilstand. Massage består af let strygninger, hvor der tilføres erergi eller afledes energi til eller fra kropsområde. At frigøre energi eller "vække" energtisk ubrugte områder til aktivitet. At afbalancere krop og sind.

 Akupressur behandling

Akupressur behandling er en teknik, hvor jeg arbejder mig langsomt frem til den spænde del af kroppen. Kommer ind på dybten af muskellaturen uden at presse for hårdt på den. Holder på den spænde muskel indtil den giver slip og løsner op på en stille måde. En nensom behandling uden at du føler dig radbrækket bagefter. Er en helkropsmassage samt hovedebundmassage.

Nakkemassage
Nakkemassage
Rygmassage
Rygmassage
Rygmassage
Rygmassage
Rygmassage
Rygmassage
Hovedbundsmassage
Hovedbundsmassage

Kommentarer

Torben Bøtzau

25.07.2016 15:23

Hej Anita. Kan du give nakke / skulder / rygmassage.

Seneste kommentarer

02.09 | 19:10

Hej. Mon jeg kan nå at være med på holdet kun for mænd. Tirsdag og/eller torsdag?! Med venlig hilsen Claus

30.08 | 06:12

Hej Anita.
Jeg vil gerne bestille en tid til massage.

25.05 | 10:04

Hej Anita
Yoga er det i Sønderborg du holder det.

09.11 | 09:43

Hej, Jeg vil gerne bestille en tid til Japansk-Lifting, har længe været nysgerrig på at prøve det. Jeg kan bedst efter kl 15:00 og ikke om mandagen men ellers kan jeg alle de andre dage. Hilsen Minna

Del siden