Ansigtszoneterapi massage

Ansigtszoneterapi massage

Hvad vil dit ansigt kunne fortælle i dag? 

Ansigtet bliver dagligt udsat for mange udfordringer og de kan sætte sig som spændninger. Stress symptomer kan sætte sig i ansigt, hals og muskelatur. Musklerne kan blive spændte og gøre ondt. Vidre kan spændninger forårsage hovedpine, migræne, hold i nakken, kæbe og øre smerter samt skævhed i nakken. Svimmelhed, opkast og kvalme, fornemmelse af snurren i fingerne kan forkomme af følge stress symptomer.

 Ansigts zoneterapi massage vil hjælpe med at bløde op i musklerne og samdtig hjælpe dit imummunforsvar til at komme i  balance igen.Udrenser for affaldsstoffer samt øger din energi neveau.

Ansigts zoneterapi og nakke massage giver en  behagelig afspænding, hvor jeg arbejder med dine spænde ansigtsmuskler og væv. Du vil kunne mærke terapi og massagen i hele din krop , hvor du vil få mere flow i resten af kroppen igen. 

 Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik Bodymindandsoul ;-)

Seneste kommentarer

02.09 | 19:10

Hej. Mon jeg kan nå at være med på holdet kun for mænd. Tirsdag og/eller torsdag?! Med venlig hilsen Claus

30.08 | 06:12

Hej Anita.
Jeg vil gerne bestille en tid til massage.

25.05 | 10:04

Hej Anita
Yoga er det i Sønderborg du holder det.

09.11 | 09:43

Hej, Jeg vil gerne bestille en tid til Japansk-Lifting, har længe været nysgerrig på at prøve det. Jeg kan bedst efter kl 15:00 og ikke om mandagen men ellers kan jeg alle de andre dage. Hilsen Minna

Del siden