Anita s Yoga

Mit første rigtige kendskab til yoga og meditation  har jeg gjort igennem min 3 års uddannelse på Kilden 2007. Denne del af yoga og meditation praksis hørte med, som alt andet når du arbejder med krop og sind.  At være mindfulness . " At være i nuet."

På Kilden lærte jeg at medtitere og være i en yoga stilling længere tid i stilhed. I starten har det været meget svært og min tålmodighed er kommet på en hårdt prøve. Efterhånden blev jeg glad for denne læring og kunne forstå mening med det. Jeg er utrolig glad for at have fået disse redskaber med mig, samt meget andet. 

Igennen årende har jeg været på forskellig yoga retreat/ kursuser for at lære mere omkring forskellige yoga praksis.  På Kilden lærte jeg yin yoga .  Siden 2011 har jeg haft glæde af at undervise i forskellige yoga praksis på  mit daværende arbejds plads på AOF. yin yoga, hatha, 5 tibitanere, solhilsen, stole yoga samt yoga for gigt besværede. Yoga og Pilates.  Bare for at nævne nogen. Fælles for alle yoga grene er-

AT LÆRE DIG SELV AT KENDE IGENNEM DIN KROP, LAD SINDET HOLDE EN PAUSE .

Jeg til passer min yoga praksis efter de kursister jeg har. Du vil skifte bekendskab med mange forskellige yoga stillinger hos mig.

Du får kroppen strakt igennem på en stille og rolig måde, i din egen tempo, samt du passer godt på dig selv.

Dine muskelatur bliver smidig efterhånden og afslappet. Du vil blive mere bevidst om dit åndetræt og lære at bruge det mere optimalt i din yoga praksis.

Yoga er ikke bare gymnastik, yoga er mere end det. Det vil du finde af ,når du begynder med din egn yoga praksis.

Min holding er at yoga er for de fleste, uanset størrelse eller begrænsinger.  Alle kan have glæde af yoga. Du skal bare finde din egn yoga praksis.

Jeg elsker at lave yoga og samt undervise i det. Forskellige yoga praksis gøre,  vi kommer rund omkring hele kroppen , dit sind får lidt pause i dine tanke myldre. Bevidst har jeg valgt at undervise i forskellige form for yoga, hvad jeg selv har lært undervejs i min yoga praksis. 

Jeg er heller ikke god til at huske alt de fine navne som yoga efterhånden bliver præsenteret for . For mig er det mere vigtig at nævne min yoga praksis / stillinger på dansk.  Det er vigtig for mig at det giver mening og det giver en forståelse for alle min kursister. 

Jeg oplever at mine kursister kommer glad , måske lidt trætte efter dagens oplevelser 

De går glad og afslappet igen, med ro i sindet, ro i  krop og i sjælen. Altid med et smil på vej og en god bemærkning. 

Jeg elsker mit arbejde og det afspejler sig i min undervisning.

Jeg synes selv jeg har det bedste arbjde og valget er mit egen 🙂

Jeg har indrettet mit lille yoga studie i mit yoga ånd , med stilhed og et godt miljø.

Jeg har valgt at undervise i små hold med  10 kursister.

Yoga med Hjerte 🙂

N A M A S TE 

H E J

Kommentarer

Joan Petersen

25.05.2021 10:04

Hej Anita
Yoga er det i Sønderborg du holder det.

Seneste kommentarer

02.09 | 19:10

Hej. Mon jeg kan nå at være med på holdet kun for mænd. Tirsdag og/eller torsdag?! Med venlig hilsen Claus

30.08 | 06:12

Hej Anita.
Jeg vil gerne bestille en tid til massage.

25.05 | 10:04

Hej Anita
Yoga er det i Sønderborg du holder det.

09.11 | 09:43

Hej, Jeg vil gerne bestille en tid til Japansk-Lifting, har længe været nysgerrig på at prøve det. Jeg kan bedst efter kl 15:00 og ikke om mandagen men ellers kan jeg alle de andre dage. Hilsen Minna

Del siden